«Свято Букваря»

2018-04-29

Швидко сплинув час і на завершені вже перший клас, позаду букварик, частинка дитинства. Його ніколи не повернеш, воно залишиться тільки в нашій пам’яті.

24 квітня 2018 р. у 1-А класі Трихівської школи пройшло «Свято Букваря». У святково прибраній залі зібралася дружня родинна сім’я: батьки, бабусі, діти, вчителі, усі гості і звичайно наш зірковий перший клас. Як сказали самі діти « працьовитий, дружній, щасливий і трішки галасливий».

Першокласники розповідали вірші про себе, про дружбу, свої мрії, співали пісень, танцювали. Дякували Букварю, що навчив усіх читати і писати. Казкові герої допомагали Абетці збирати розсипані літери, щоб вона разом з Буквариком йшла вчити інших дітей.

Учні дуже старалися протягом усього року, гарно виступали на святі. Діти вдячні не лише Букварю. Від першого вересня і до сьогодні поруч із ними були найдорожчі люди - батьки. Вони допомагали своїм синочкам і донечкам в усьому. Дорогі мами і тати, пам’ятайте, ваші діти вас дуже люблять, шанують і поважають, дякують за вашу турботу.

На прощання Буквар побажав першокласникам рости здоровими, щасливими, розумними і подарував усім дипломи за хороші успіхи у навчанні. Адже їм потрібно було докласти багато зусиль, важко працювати, бути наполегливими, щоб успішно закінчити перший клас.

Батьки також привітали своїх діток, подарували смачний солодкий сюрприз – торт, багато різнокольорових надувних кульок. Слова привітання сказала і директор школи – Катеренчук Ореста Дмитрівна.

Хочемо подякувати усім учням 1-А класу за їх старання, п’ятикласникам, котрі брали активну участь у виступі, батькам, вчителям, які приклалися до цього дійства. Побажати усім міцного здоров’я, радості у житті, терпіння, наполегливості, добробуту у ваших домівках, поваги вам від своїх дітей.

Відеоматеріали

1 2 3 4

Фото

Кiлькiсть переглядiв: 204

Коментарi