Проект "З вірою в серці"

2015-11-20

/Files/images/proekti/z_vroyu_v_serts/DSC03133.JPG

ПРОЕКТ

щодо підтримки воїнів АТО

«З вірою в серці»

Мета проекту: утвердження ідеалів свободи і демократії, віри в майбутнє України, збереження та донесення до учнівської молоді об’єктивної інформації про доленосні події в Україні.

Завдання проекту: організація заходів щодо віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Учасники проекту: учні 1 – 11 класів Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Термін реалізації проекту: 16-20 листопада 2015 року

Етапи реалізації проекту:

І етап Інформаційний: 16 - 17листопада

Повідомлення учнівської молоді про проект «З вірою в серці», збори учнівського самоврядування щодо визначення шляхів реалізації проекту.

ІІ етап Організаційний: 17-19 листопада

Підбір учнівським самоврядуванням інформації про Помаранчеву революцію та революцію Гідності для інформаційної хвилини «Ми є народ, якого не здолати», створення презентації для демонстрації під час інформаційної хвилини, розподіл учнів для проведення інформаційної хвилини по класах. Підготовка до створення колажу малюнків «Яким я бачу майбутнє України», забезпечення матеріалами.

ІІІ етап Проведення: 20 листопада

Проведення учнівським самоврядуванням інформаційних хвилин; створення колажу малюнків у якому беруть участь учні 1-11класів «Яким я бачу майбутнє України»; запис звернень учнів школи до воїнів АТО «З вірою в серці».

IVПідсумковий етап 20 листопада

Результат роботи, аналіз наслідків проведеної роботи, підведення підсумків.
Очікувані результати: проінформувати широку аудиторію про важливість даного проекту. Розміщення записів-звернень на сайті школи та передання у Волонтерський центр АТО у м. Бучач.

Кiлькiсть переглядiв: 132

Коментарi