"Smart-кейс вчителя"

2020-03-23

В Україні запроваджено тритижневий карантин для усіх закладів освіти. З огляду на це, МОН рекомендує вчителям організувати дистанційне навчання учнів із використанням інформаційно-комунікаційних технологій.

У період карантину для вчителів початкової школи та учнів видавництво «Розумники» відкрило безкоштовний доступ до 16 000 інтерактивних завдань за шкільною програмою та системи для дистанційного навчання – «Smart-кейс вчителя». Це дозволить кожному вчителю початкової школи організувати дистанційну роботу свого класу. А саме: створити віртуальний клас, надати учням безкоштовний доступ до завдань для класу (до 40 учнів), ставити завдання онлайн, миттєво бачити результати виконання завдань учнями.

«Smart-кейс вчителя» вже використовують 5 300 класів початкової школи в Україні, які працюють у проєкті «Розумники» (Smart Kids). Завдання схвалено МОН України до використання у початковій школі, відповідають вимогам НУШ.

Отримати безкоштовний доступ до «Smart-кейсу вчителя» у період карантину та організувати дистанційне навчання учителі можуть на сторінці http://edugames.rozumniki.ua/smartcase/sk-quarantine.php або обравши варіант доступу«Безкоштовно для вчителя» у розділі «SMART-КЕЙС» на сайті http://edugames.rozumniki.ua/

Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi